A győzelem 68. évfordulója

Putyin: mindent megtesz Oroszország a világ biztonságáért

Oroszország mindent megtesz a világ biztonságáért és azért, hogy ne legyen többé háború - jelentette ki csütörtökön Vlagyimir Putyin orosz államfő a győzelem napján a moszkvai Vörös téren tartott katonai díszszemlén.

2013.05.09 10:57MTI

 A második világháború európai hadszínterén aratott győzelem 68. évfordulója alkalmából az orosz főváros történelmi főterén komoly fegyverarzenált vonultattak fel, közöttük a Topol interkontinentális ballisztikus atomrakétákat.
   
A Vörös téri díszszemlén több mint 11 ezer katona, 101 harci jármű, illetve repülőgép, helikopter vett részt. Oroszország 24 városában emlékeztek díszszemlékkel és koszorúzással a honvédő háború neves csatáira és győzelmeire.

Fotó: MTI


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.