Zsidó Világkongresszus

Viviane Reding üdvözölte Orbán Viktor beszédét

Üdvözölte hétfőn, a Twitter közösségi oldalon közzétett üzenetében Viviane Reding, az Európai Unió alapjogi, igazságügyi és állampolgársági biztosa Orbán Viktor miniszterelnöknek a budapesti Zsidó Világkongresszus (WJC) közgyűlésének megnyitóján elhangzott beszédét.

2013.05.06 12:19MTI

"Jó látni, hogy Orbán Viktor ma beszédében határozottan kiállt az antiszemitizmus ellen. Remélem, szavait tettek is követik majd" - írta a népszerű internetes mikroblog oldalon a luxemburgi uniós biztos.
   
A miniszterelnök vasárnap Budapesten kijelentette: a kormány erkölcsi kötelességének tekintette, hogy zéró toleranciát hirdessen az antiszemitizmussal szemben, az ugyanis elfogadhatatlan és eltűrhetetlen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.