Reptéri sokk

Houston: lövések a George Bush reptéren, egy halott

Egyelőre nem lehet tudni, hogy lövöldözés volt, vagyis emberölés történt, vagy egy fegyveres férfi lett öngyilkos. Mindenesetre két lövés egy időben dördült el...

2013.05.02 22:45MTI

Lövések dördültek csütörtökön az Egyesült Államokban, a Texas állambeli Houston repülőterén; egy fegyveres férfi életét vesztette. Az eset az idősebb George Bush volt amerikai elnökről elnevezett repülőtér B terminálján történt helyi idő szerint kora délután. A rendőrség kiürítette és lezárta a terminált, de a reptér fogad járatokat.

A Houston Chronicle című helyi lap internetes kiadásának beszámolója szerint a terminálon, a jegyeladó pult környékén egy férfi a levegőbe lőtt, majd miután egy légimarsall (a repülőgépek és a repülőterek biztonságára ügyelő civil ruhás fegyveres) szembeszállt vele, főbe lőtte magát. Jodi Silva houstoni rendőrségi szóvivő szerint a férfit "legkevesebb egy lövés érte". A fegyveres kilétéről és az eset egyéb körülményeiről egyelőre semmit sem közöltek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.