Három sérült válságos állapotban van

Hatalmas gázrobbanás két amerikai uszályon - képpel!

Gázrobbanás történt és tűz ütött ki két uszályon szerda este az amerikai Alabama állambeli Mobile város folyami partjaitól nem messze.

2013.04.25 08:26MTI

A tűzoltók helyi parancsnoka közölte: egyelőre nem tudják megközelíteni az uszályokat, mert még mindig történnek robbanások.

Egy helyi tévéadó értesülése szerint a három sérült válságos állapotban van.

Fotó: Dan Anderson, lagniappemobile.com

Az uszályok viszonylag közel vannak ahhoz a hajógyárhoz, amelybe a szerencsétlenül járt Carnival Triumph üdülőhajót vontatták be februárban javítás céljából. A világ legnagyobb luxushajózási cégéhez, a Carnivalhoz tartozó Triumph a mexikói Yucatan-félszigettől 240 kilométerre délre járt, amikor gépházában kiütött a tűz. Senki nem sérült meg, de a hajó mozgásképtelenné vált, leálltak rajta az áramfejlesztők, és a lángok tönkretették a vízvezetékeket. A 3143 utas és 1086 főnyi személyzet négy napon át volt kénytelen nélkülözni a higiéniás feltételeket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.