Terror

A bostoni merénylő szeptember 11-én kapta meg az amerikai állampolgárságot

A massachusettsi rendőrség pénteki bejelentése szerint nincs rá bizonyíték, hogy a Carnajev fivéreknek lett volna cinkostársuk.

2013.04.19 22:38MTI

A bostoni maratonon elkövetett robbantásos merénylet szökésben lévő gyanúsítottja, a 19 éves Dzsohar Carnajev 2012. szeptember 11-én kapta meg az amerikai állampolgárságot - jelentette a CBS televízió. Korábbi sajtójelentések szerint a fivérek közül csak a rendőrökkel folytatott tűzharcban halálos sebet kapott, 7 évvel idősebb Tamerlan Carnajev kapta meg az Egyesült Államok állampolgárságát, öccse pedig állandó tartózkodásra és munkára jogosító zöld kártyával rendelkezett.

A massachusettsi rendőrség pénteki bejelentése szerint nincs rá bizonyíték, hogy a Carnajev fivéreknek lett volna cinkostársuk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.