Az MIT egyetem területén

Lelőttek egy rendőrt Bostonban

Egy férfi több lövéssel lelőtt egy rendőrt csütörtök este az Egyesült Államokban, a világ legrangosabb egyetemei között számon tartott Massachusetts Institute of Technology (MIT) területén - közölték a helyi hatóságok.

2013.04.19 08:50MTI

A tettest nagy erőkkel körözik. Az eset után sok rendőrt riasztottak a helyszínre, és a campus fölött rendőrségi helikopter körözött.

Az MIT a honlapján figyelmeztette a diákokat: ne hagyják el azt az épületet, amelyben tartózkodnak, mert a helyzet "nagyon veszélyes".

Az egyetem, amelyen 11 ezer diák tanul, Boston északi peremén található. A hatóságok egyelőre nem látnak összefüggést a mostani eset és a héten a bostoni maratonon történt kettős robbantásos merénylet között, amelynek három halálos és csaknem 180 sebesült áldozata volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.