Megtalálták az összes holttestet

Senki sem élte túl az indonéz katonai repülőgép katasztrófáját

A fedélzeten tartózkodó mind a 18 ember életét vesztette az indonéz hadsereg egyik repülőgépének két nappal ezelőtti balesetében - közölte a légierő szóvivője szombaton, miután a mentőalakulatok megtalálták az összes holttestet.

2008.06.28 15:42MTI

A Casa 212-es típusú gép Jáva szigetének nyugati felén, egy meredek, erdős hegyoldalra zuhant még csütörtökön, de csak péntek este bukkantak nyomára, s a mentőalakulatok a rossz időjárási viszonyok miatt csak szombatra értek a helyszínre.

A gépen tartózkodó katonai szakemberek egy légi felderítést szolgáló új kamerát teszteltek Jáva szigete felett, a főváros Jakartától mintegy 100 kilométerre délre. A fedélzeten tartózkodó összesen 18 személy között három külföldi állampolgár is volt: a szingapúri Credent Technology vállalat egy brit, egy indiai és egy szingapúri munkatársa. A katasztrófa okát még nem tudják.

A holttesteket a rossz idő és a nehéz terep miatt egyelőre nem tudják a helyszínről elszállítani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.