Késelés

Újabb iskolai dráma Amerikában - 14 társát késelte meg egy főiskolás

Legkevesebb tizennégy társát késelte meg kedden egy texasi hallgató a Lone Star Főiskola Cy-Fair campusán, Houstontól mintegy 40 kilométerre. Az elkövetőt diáktársai fegyverezték le. Indítéka egyelőre ismeretlen. A főiskolában kedd délután felfüggesztették az oktatást, a személyzetet és a diákokat hazaengedték.

2013.04.09 22:54MTI

Legkevesebb tizennégy társát késelte meg kedden egy texasi hallgató a Lone Star Főiskola Cy-Fair campusán, Houstontól mintegy 40 kilométerre. Négy áldozatot helikopterrel szállítottak kórházba, kettőjük állapota válságos. Összesen 12-en szorultak kórházi ápolásra. A késelés 21 éves gyanúsítottját, aki az oktatási intézmény területén épületről épületre járva támadott meg embereket, őrizetbe vették.

Az elkövetőt diáktársai fegyverezték le. Indítéka egyelőre ismeretlen. A főiskolában kedd délután felfüggesztették az oktatást, a személyzetet és a diákokat hazaengedték. Két hónappal ezelőtt a Lone Star Főiskola egy másik campusában, a houstoniban hárman sebesültek meg egy lövöldözésben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.