Két gyerek is van az áldozatok között

Heten meghaltak egy németországi lakástűzben

Heten meghaltak és hárman megsérültek egy társasházban keletkezett tűzben a németországi Backnangban.

2013.03.10 12:10MTI

A tűz vasárnap hajnalban gyulladt ki a Stuttgart melletti város központjában fekvő épületben, és a tűzoltók még reggel is küzdöttek a lángokkal. Az áldozatok személyazonosságát vizsgálják. Valószínűleg mind egy családhoz tartoznak, két gyerek is van közöttük.
   
A katasztrófa kiváltó oka egyelőre ismeretlen. Gyújtogatásra, vagy merényletre utaló nyomokat nem találtak a szakértők, de alapos vizsgálatot majd csak akkor lehet elvégezni, amikor valamennyi tűzfészket felszámoltak. Az anyagi kár meghaladja az egymillió eurót - közölte a rendőrség.
   
Az épületben korábban bőrfeldolgozó üzem működött, majd több lakást alakítottak ki benne. Az ingatlanokba összesen 13 lakost jelentettek be, de elképzelhető, hogy ennél többen laktak a társasházban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.