Szükségállapotot hirdettek ki

Elérte a New Yorktól Bostonig tartó partszakaszt a hóvihar

Elérte a New Yorktól Bostonig tartó amerikai partszakaszt péntek este a hatalmas hóvihar.

2013.02.09 07:31MTI

Bostontól északnyugatra már 35 centiméteres hó esett, Connecticut állam északkeleti részén majdnem ugyanennyi. Az északkeleti országrészben szombat hajnalra már 350 ezer háztartás és vállalkozás volt áramszolgáltatás nélkül.
 
Massachusetts, Connecticut, Rhode Island és New York államokban szükségállapotot hirdettek ki pénteken. A Nemo névre keresztelt vihar miatt 4300 repülőjáratot töröltek pénteken és szombaton, ezek többsége New Yorkba, illetve Bostonba tartott volna, vagy onnan szállt volna fel. A két város repülőtereit péntek délután lezárták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.