Holokauszt-emléknap

Netanjahu: Teherán új holokausztra törekszik

Benjámin Netanjahu izraeli kormányfő vasárnap azzal vádolta meg Teheránt, hogy egy új holokausztra törekszik.

2013.01.27 15:04MTI

"Az iráni vezetés nap mint nap meghazudtolja a soát, az ENSZ előtt, és minden más fórumon, miközben egy új holokausztot készít elő - a zsidó állam megsemmisítését" - jelentette ki Netanjahu a nemzetközi holokauszt-emléknapon.

"Ennek a célnak az elérése érdekében állandóan versenyt fut, hogy atomfegyverhez jusson" - fűzte hozzá kormánya vasárnapi ülésén.

Csakhogy - nem úgy, mint a holokauszt idején -, ma a zsidó népnek saját állama és hadserege van, amellyel megvédheti magát. "Nem vesszük félvállról Irán fenyegetéseit és meg fogjuk akadályozni" - mondta az izraeli miniszterelnök. "Ez ma a kormány és a nép előtt álló legfontosabb feladatunk" - hangoztatta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.