Mentőhelikopterek a helyszínen - KÉPPEL!

Frontálisan ütközött két vonat Bécs közelében

Összeütközött egymással két elővárosi vasúti szerelvény hétfőn reggel Bécsben, többen megsérültek a bécsi mentőszolgálat tájékoztatása szerint.

Nézze meg a képeket! >>> képgaléria

2013.01.21 10:47MTI

A két szerelvény frontálisan ütközött egymással Bécs Penzing nevű külső kerületében. Öten súlyosan, mintegy húszan könnyebben sérültek meg. A súlyos sérültek között van az egyik mozdonyvezető is.

Az ütközés röviddel reggel kilenc óra előtt történt, egy olyan útszakaszon, ahol csak egy vágány van. A vonatok tele voltak utassal, így több mint másfél órát vett igénybe, amíg mindenkit kimentettek, illetve amíg mindenki el tudta hagyni a szerelvényt.

A súlyos sérülteket két mentőhelikopterrel szállították egy közeli kórházba.

Egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a balesetet.

VIENNA.AT/Alexander Blach


Ilyen vonatok járnak a vonalon - vienna.at


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.