A csípős hideg ellenére

Egymillióan ünnepeltek idén a Times Square-en

Ünneplők tömege, becslések szerint mintegy egymillió ember árasztotta el idén a manhattani Times Square-t, hogy a csípős hideg ellenére a 106 éves hagyomány szerint köszöntse az újévet.

2013.01.01 14:06MTI

A híres téren 2012 utolsó pillanataiban is leereszkedett a kristálygömb, mint már 1907 óta minden évben. Az újév első pillanataiban hatalmas konfettieső zúdult a tömegre, majd a New York, New York című örökzöld hangjaira koccantak a poharak. Ezt azonban hamarosan elnyomta a tűzijátékok robbanása.

A show-t további több millióan kísérhették figyelemmel, mivel számos televíziós csatorna élőben jelentkezett a térről. Ahhoz, hogy a helyszínen valaki "jó helyet kapjon", már órákkal korábban ki kellett állnia a térre. A kristálygömb délután hat órakor emelkedett a magasba egy 21 méteres oszlopon.

Az ünneplők megemlékeztek a december 14-i connecticuti iskolai ámokfutás áldozatairól is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.