Nyolc napja tengődik - vietnami halászok kapták el

Több mint egy hete a tengeren hányódó amerikai férfit "fogtak"

Működésképtelen jachtjával nyolc napja élelem nélkül a nyílt tengeren hányódó amerikai férfit mentettek ki vietnami halászok - közölte a vietnami parti őrség.

2012.12.26 15:08MTI

Az 54 éves floridai Kenneth Putney három társával együtt a Fülöp-szigetekről Thaiföldre vontatta egy hajóval a jachtot, amikor a vontatókötél egy erős hullámverésben elszakadt. Attól való félelmében, hogy elveszíti a jachtját, Putney a tengerbe vetette magát és felkapaszkodott a jachtra, amelyet azonban elsodortak a hullámok.

A nyílt tengeren étlen-szomjan hányódó férfi jachtja végül vietnámi halászok hálóján akadt fenn hétfőn, 25 kilométerre a parttól Soc Trang tartományban.

A vietnámi hatóságok közlése szerint az amerikai férfi "jó állapotban" ért partot a hosszú éhezés ellenére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.