Féltékenységből névtelen e-maileket küldött

Nem vádolják meg kiberzaklatással a volt CIA-főnök szeretőjét

Amerikai szövetségi ügyészek kedden bejelentették, hogy nem emelnek vádat kiberzaklatás címén Paula Broadwell ellen, aki David Petraeusnak, az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) volt igazgatójának életrajzírója és szeretője volt.

2012.12.18 21:00MTI

 Broadwell féltékenységből névtelen e-maileket küldött Jill Kelley-nek, Petraeus másik barátnőjének, és ez keltette fel a Szövetégi Nyomozó Iroda (FBI) érdeklődését, és derített fényt az életrajzíró és a CIA-főnök viszonyára, amely végül a nyugalmazott tábornok lemondásához vezetett.
   
Mind a 60 éves Petraeus, mind pedig a 40 éves Broadwell házas. Broadwellnek két gyermeke van.
   
A felső tízezerhez tartozó Kelley is férjezett.
   
Kedden nem volt világos, hogy az ügyészség folytatja-e vizsgálatát Broadwell ellen azzal összefüggésben, hogy törvényt sértett-e bizalmas dokumentumok kezelésében. A nyomozók ugyanis a nő számítógépén jelentős mennyiségű bizalmas anyagot találtak. Broadwell és Petraeus egyaránt azt vallották, hogy nem osztottak meg államtitkokat.
   
Az asszony ügyvédjét nem értesítették arról, hogy folyik-e még vizsgálat más ügyben, az ügyészség pedig csak a kiberzaklatás vádjának ejtését jelentette be.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.