Megrogyott a fal

Képek: beomlott egy alagút Japánban - egyesek halálraégtek, többen eltűntek

Több halálos áldozata van a vasárnapi alagútbalesetnek Japánban. Egy Tokiótól 80 kilométerre nyugatra lévő közúti alagút egy része beomlott, több gépkocsit maga alá temetett. Az áldozatok pontos számát még mindig nem közölték a hatóságok, két sérült nő biztosan van, őket kórházba szállították. Egy autó kiégett.

2012.12.02 08:46MTI

Utóbbiban a katasztrófamentők elszenesedett holttesteket találtak - jelentette a japán média. A Csou autópályán átívelő Szaszago alagút falának mintegy 100 méter hosszú része rogyott meg. Az áldozatok számát a legfrissebb híradások szerint nem lehet tudni pontosan. Korábban hét eltűntről beszéltek.

The Asahi Shimbun

A helyi média közlése szerint a Csou autópályán átívelő Szaszago alagút falának mintegy 100 méter hosszú része rogyott meg. A Tokiótól 80 kilométerre nyugatra található alagútból füst gomolygott ki, ami azt jelezte, hogy egyes járművek kigyulladtak.

The Asahi Shimbun

Szemtanúk arról számoltak be, hogy több autó a 4,3 kilométeres alagútban rekedt. A mentés a reggeli órákban még folyamatban volt, az autópályát lezárták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.