Három halott, a kutya partra evickélt

Családi tragédia kutyamentés miatt az Egyesült Államokban

Kutyájuk mentése miatt halt meg egy család három tagja az Egyesült Államokban: a két szülő és 16 éves fiuk belefulladt a Csendes-óceánba. A kutya ugyanakkor partra evickélt - saját erejéből.

2012.11.27 10:16MTI

Az eset Kaliforniában történt. A család a parton sétálgatott, és közben botot dobáltak a vízbe, hogy megfuttassák-megúsztassák a kutyát. A háromméteres hullámok azonban elragadták az ebet, mire kamasz fiú beugrott a vízbe, hogy kimentse. Az apa a fiát féltve maga is a hullámok közé vetette magát. Kisvártatva felbukkant a fiú, ám mivel apját nem látta a parton, visszafordult a nyílt víz felé, erre viszont már anyja is a vízbe ugrott.
   
Lányuk nem követte példájukat, ő inkább segítségért telefonált.
   
Az anya holttestét a mentők találták meg, az apáét a partra sodorták a hullámok. Fiuk teteme még nem került elő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.