Az ünnepre készülődtek

Többen meghaltak egy petárdatűzben Indiában

Nyolc ember, közöttük egy család hat tagja halt meg kedden az indiai Uttar Prades államban, amikor tűz ütött ki egy házban, ahol petárdákat készítettek a divalira, a fényadó ünnepre.

2012.11.13 09:31MTI

A szerencsétlenség, amelyben tizenkét másik ember megsebesült, Uttar Prades Jakubpur nevű falujában történt - közölte a rendőrség a PTI hírügynökséggel. A petárdák okozta tüzet nagy erejű robbanás követte. A fényadó ünnepet a többségében hinduk lakta országban több napos vidám ünnepségsorozattal köszöntik. 

Szeptemberben a Madrásztól 700 kilométerre délre fekvő Szivakasziban történt robbanás egy petárdagyárban, akkor 38 ember halt meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.