A kabinet ellen tiltakoznak

Tüntetők hatoltak be a líbiai parlament épületébe

Tüntetők hatoltak be Líbia fővárosában, Tripoliban a törvényhozás épületébe, így tiltakozva az Ali Zidan miniszterelnök által összeállított kabinet ellen, amelyről kedden szavaztak volna a parlamenti képviselők.

2012.10.30 20:22MTI

A parlament elnöke közölte, hogy elhalasztják a kormányról szóló döntést a demonstráció miatt. A tiltakozók néhány tucatnyian lehettek.

A líbiai parlament október közepén választott új kormányfőt Ali Zidan személyében, akinek feladata, hogy olyan kormányt alakítson, amelynek összetétele megfelel az országon belüli különféle csoportoknak. Az előző miniszterelnök megbukott, miután az általa összeállított kormány nemtetszést váltott ki a parlamentben és azon kívül is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.