Tizenegyen meghaltak, tíz ember eltűnt

Peruban sokan meghaltak egy földcsuszamlásban

Egy földcsuszamlásban legalább tizenegyen meghaltak, köztük öt gyerek, továbbá tíz ember eltűnt Peru északi, hegyvidéki részén szerdán.

2012.10.18 08:57MTI

A mentőalakulatok 11 holttestet emeltek ki a föld- és sziklatörmelékek közül. A földcsuszamlást heves esőzések váltották ki El Porvenir faluban.

A település tíz másik lakosát eltűntként tartják nyilván. Az önkormányzat képviselői nem zárják ki, hogy néhányan esetleg a magasabban fekvő részeken próbáltak meg menedéket keresni.

A település 24 lakóházát rombolta le a rendkívül gyorsan és nagy mennyiségben lezúduló csapadék, valamint az azt követő sárlavina.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.