Hármas fokozatú

Hurrikán közelít Mexikó nyugati partjai felé

Hármas fokozatúvá erősödött helyi idő szerint hétfőn a Csendes-óceán fölött képződött Paul hurrikán, amely Mexikó északnyugati partvidéke felé halad.

2012.10.16 07:28MTI

A hatóságok figyelmeztetést adtak ki a Mexikóhoz tartozó Kaliforniai-félsziget nyugati partjának majdnem a teljes hosszán. A vihar egyelőre több mint 600 kilométerre van a félszigettől. Az előrejelzés szerint helyi idő szerint kedd éjjel - magyar idő szerint szerda délelőtt - éri el a szárazföldet. Jelenleg 195 kilométer/órás széllökésekkel észak-északkeleti irányba tart, de állítólag gyengülni fog, mire elér lakott területre. Az előrejelzések szerint a hurrikán elkerüli a félsziget egyik népszerű üdülőhelyét, Los Cabost.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.