Száz sérült

A hongkongi hajóbalesetben 36-an haltak meg

A legújabb, reggeli összesítésre támaszkodó jelentés szerint 36-an haltak meg a hétfői hongkongi hajóbalesetben, és nem nyolcan, mint azt először közölték.

2012.10.02 08:30MTI

A kínai hírügynökség szerint az egyik hajó, amelyen 124-en voltak, azonnal elsüllyedt. A másik a korábbi hírekkel ellentétben nem vontató volt, hanem egy menetrend szerint közlekedő komp, amely a felszínen maradt. Azon is több tucat utas volt. A helyszínen 28-an, a kórházakban további 8-an haltak meg, és a kórházakban mintegy száz sérültet kezelnek.

Az elsüllyedt hajót a hongkongi elektromos művek bérelte ki alkalmazottai és családtagjaik számára, hogy a tengerről nézhessék meg a kínai nemzeti ünnep alkalmából tartott tűzijátékot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.