Nyolc emberrel

Tirolban lezuhant egy kisrepülőgép

Nyolc emberrel a fedélzetén lezuhant egy kisrepülőgép vasárnap reggel az ausztriai Tirolban, az Innsbruckhoz közeli Ellbögen fölött.

2012.09.30 10:57MTI

Az Osztrák Vöröskereszt tájékoztatása szerint három túlélője van a kétmotoros gép balesetének, és annyit tudni még, hogy egy ember könnyű, egy másik pedig súlyos sérüléseket szenvedett. A többiek feltehetőleg életüket vesztették. A repülőgép Innsbruckból tartott dél felé, és motorja a lezuhanás előtt kigyulladt. A rossz időjárás miatt nem küldenek helikoptert a helyszínre, a vöröskereszt és a tűzoltók mentőegységeit szárazföldi úton indították oda.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.