Senki nem élte túl

Franciaországban lezuhant egy turistákat szállító kisrepülő

Franciaország keleti részében lezuhant péntek este egy kisrepülőgép, amelyen négy svájci turista utazott.

2012.08.25 07:40MTI

Egyikük sem élte túl a balesetet - közölték a hatóságok. A gép Montbéliard környékén járt, amikor a szerencsétlenség bekövetkezett. Először csak három utasról tudtak, később kiderült, hogy négyen voltak a gépen, amely Belgiumból, Antwerpenből indult Svájcba. A PC12 típusú repülőgép roncsait Solemont kisközség határában találták meg, negyven perccel azután, hogy a pilóta vészjelzést adott le. A gép a település szélétől mintegy 500 méterre csapódott a földbe, és teljesen szétroncsolódott a sziklás talajon; a darabjai egy hektárnyi területen szóródtak szét - mondta a csendőrség illetékese.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.