Sok a halott Nepálban

Zarándokokkal teli busz csúszott egy öntözőcsatornába

Öntözőcsatornába csúszott egy utasokkal túlzsúfolt autóbusz vasárnap Nepál déli részén, és legalább 39 ember meghalt - közölték hivatalosan.

2012.07.15 19:14MTI

Az utasok zöme feltehetőleg hindu zarándok volt a szomszédos Uttar Prades indiai szövetségi államból. Néhányan a busz tetején utaztak. A vezető elvesztette uralmát a jármű felett az esőtől csúszós úton, és a busz belecsúszott a megáradt öntözőcsatornába - mondta egy rendőrtiszt, aki szerint a mentők eddig 39 holttestet emeltek ki a roncsból és a vízből. Elképzelhető, hogy a vezető túlélte a balesetet, és elmenekült - tette hozzá.

Indiai hindu zarándokok minden évben ellátogatnak vallásuk nepáli templomaiba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.