A közvélemény-kutatás eredménye

A görögök kétharmada szerint az ország rossz úton jár

A görögök kevesebb mint egynegyede véli mindössze úgy, hogy a dolgok jó irányba haladnak, kétharmaduk ezzel szemben azt gondolja, hogy az ország rossz úton jár - derült ki egy legfrissebb közvélemény-kutatásból.

2012.07.13 15:36MTI

A felmérésből kitűnt, hogy a görögök többsége - 51 százaléka - szerint a kormány nem képes a csőd szélén táncoló ország megmentésére.

A június 17-i választások óta végzett első ilyen jellegű közvélemény-kutatás szerint a megkérdezettek 47 százaléka gondolja, hogy Antonisz Szamarasz konzervatív kormányfő vezetésével kilábalnak a válságból.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.