Három feltételezett iszlamista lázadó halt meg

Újabb amerikai dróntámadás Pakisztánban 24 órán belül!

Legalább három feltételezett iszlamista lázadó halt meg egy újabb, csütörtöki amerikai dróntámadásban Pakisztán északnyugati részén, Észak-Vazirisztán tartomány székhelyén, Mirámsáh városban - közölték biztonsági és hírszerzési tisztségviselők.

2012.06.14 08:18MTI

A pilóta nélküli gépről elindított két rakéta egy épületben csapódott be. A nevük megadása nélkül nyilatkozók egyelőre nem tudták megmondani, hogy milyen nemzetiségűek voltak az áldozatok.

Az utóbbi 24 órában ez már a második amerikai dróntámadás volt a térségben. Szerdán autót vett célba egy drón ugyanebben a térségben, és rakétájával a négy benne ülő halálát okozta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.