Idegenellenes tüntetés

Izrael miniszter: börtönbe az illegális afrikai bevándorlókkal!

Rács mögé kell tenni minden illegális afrikai bevándorlót - jelentette ki Éli Jisáj izraeli belügyminiszter csütörtökön, egy Tel-Avivban lezajlott heves idegenellenes tüntetés másnapján.

2012.05.24 10:53MTI

"Ezeket az illegálisokat rács mögé kell tenni idegenrendészeti központokban, aztán hazaküldeni, mert csak jönnek, és elveszik az izraeliek munkáját, és meg kell védeni Izrael állam zsidó jellegét" - mondta a miniszter a katonai rádióban.

Szerda este mintegy ezer izraeli tüntető vonult fel Tel-Aviv déli részén "Szudánba a szudániakkal!" kiáltásokkal, becsmérelve az idegeneket védő "balos széplelkeket". Miki Rózenfeld, a rendőrség szóvivője csütörtökön közölte, hogy őrizetben vannak 17-en bevándorlók boltjainak és autóinak megrongálása gyanújával.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.