Hárman meghaltak a balesetben

Felborult egy nyugdíjas csendőrökkel teli busz Olaszországban

Legalább öten meghaltak és tucatnyian megsérültek szombaton délelőtt egy észak-olaszországi közúti balesetben.

2012.05.05 11:25MTI

Egy autóbusz, amelyen húsznál több ember utazott, Padova felé haladt az A13-as autópályán, amikor a vezető elvesztette uralmát a jármű felett. A busz felborult, majd az út menti korlátot áttörve egy csatornában kötött ki. A tűzoltók délig öt halottat emeltek ki a busz roncsaiból - közölte Mauro Bacelle tűzoltó-parancsnoka Sky TG24 televízióban. A helyszínen búvárok kutatnak vízbe esett és esetleg megfulladt utasok után.
   
Az autóbuszon nyugdíjas csendőrök és hozzátartozóik utaztak egy jesolói rendezvényre. A sérültek közül többnek válságos az állapota - jelentették olasz források.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.