Súlyos közúti baleset Lengyelországban

Heten azonnal meghaltak: tragédia Zywiecnél

Súlyos közúti baleset történt csütörtökre virradóra Lengyelország déli részén, a helyi hatóságok szerint nyolcan meghaltak, tízen megsérültek.

2012.03.29 07:59MTI

A baleset Zywiec település közelében történt. Egy busz ütközött össze egy pótkocsis teherautóval. Heten, köztük a mikrobusz sofőrje a helyszínen szörnyethaltak, egy ember pedig a kórházban hunyt el. A bányászokat munkából hazaszállító buszon 18-an utaztak.    

A busz a teherautó üres pótkocsijával ütközött és olyan erősen megrongálódott, hogy az áldozatokat csak a roncs szétvágásával lehetett kiszabadítani.    

A baleset oka egyelőre nem ismert, tart a helyszínelés. A helyi rendőrség szóvivője szerint a teherautó sofőrje józan volt, kisebb sérülésekkel úszta meg az ütközést.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.