Megbékélés

A bátorságról beszél a pápa Kubában

A bátorságról, a reményről és a megbékélésről beszél majd a kubai hívekhez intézendő üzenetében XVI. Benedek pápa - közölte helyi idő szerint pénteken a kubai katolikus püspöki kar elnöke. Az egyházfő hétfőn érkezik Mexikóból Kubába.

2012.03.24 08:31MTI

"Lelkesen és türelmetlenül várjuk a szentatyát" - mondta az állami televízió által közvetített beszédében Dionosio Garcia, Santiago de Cuba érseke.

A pápa ebbe a városba érkezik hétfőn, és szabadtéri misét mutat be egy téren, amelyen akár 200 ezer ember is elfér. XVI. Benedek a fővárosba, Havannába is ellátogat, ahol találkozik mások között Raúl Castro elnökkel, és szerdán szintén bemutat egy misét.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.