Jön a dzsihád

"Az afgánokra vizelő amerikaiak miatt kell a harc a keresztesek ellen"

Az al-Kaida vezetője, Ajman az-Zavahri szerint az a felvétel, amelyen amerikai tengerészgyalogosok afgán halottak holttestére vizelnek, a Nyugat romlottáságát bizonyítja, és hangsúlyozottan fontossá teszi a harcot a "keresztesek" ellen Afganisztánban.

2012.03.22 10:58MTI

Zavahri videoüzenete egy iszlamista webhelyen jelent meg csütörtökön, s abban "isteni üzenetnek" nevezte a szóban forgó januári felvételt.

"Ez az ő nyugati, cionista, istentelen civilizációjuk. Ezek az ő értékeik, és így látják az emberiség rajtuk kívül eső részét, különösképpen a muszlimokat" - hangoztatta az amerikaiak által megölt Oszama bin Laden utódja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.