Véres mészárlás

Dél-franciaországi merényletek: ugyanaz a motor, ugyanaz a fegyver

Ugyanazt a motort és ugyanazt a fegyvert használták a dél-franciaországi Toulouse-ban és Montaubanban végrehajtott merényletek során.

2012.03.19 18:34MTI

A Yamaha márkájú, T-MAX típusú robogót Toulouse-ban lopták több mint egy héttel ezelőtt, s valamennyi merénylethez 11.43-as kaliberű lőszert használtak.

A rendőrség feltételezése szerint ugyanaz az ismeretlen tettes lövöldözött hidegvérrel egy zsidó iskola előtt hétfőn reggel, meggyilkolva négy személyt Toulouse-ban, mint aki egy héttel ezelőtt szintén Toulouse-ban megölt egy szolgálaton kívüli tiszthelyettest, néhány nappal később pedig a szomszédos Montaubanban három színes bőrű fiatal katonát.

A merénylő ellen kétszáz rendőr indított hajtóvadászatot Dél-Franciaországban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.