Meghalt a maffiavadász ügyész

Borsellino-gyilkosság: szicíliában kapták el a gyanúsítottakat

Húsz évvel Paolo Borsellino halála után az olasz hatóságok elfogtak három embert, akit a maffiavadász ügyész meggyilkolásával gyanúsítanak.

2012.03.08 09:44MTI

Csütörtöki hatósági közlés szerint a nyomozók Szicílián vették őrizetbe Salvatore Madonia maffiafőnököt és két társát. A hatóságok gyanúja szerint Madonia "rendelte meg" Borsellino megölését, amelyet a vele együtt elfogott két bűnöző társa hajtott végre 1992 júliusában.

A letartóztatásokra a Borsellino-ügy nemrég elrendelt felülvizsgálata nyomán került sor, miután egy bűnbánó maffiózó részletes vallomást tett a palermói ügyészségen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.