Nincs áttét?

Rákos daganatot távolítottak el Chavezből

Hugo Chávez venezuelai elnök egy vasárnap sugárzott televíziós felvételen elmondta, hogy a medencéjéből eltávolított új daganat is rákos volt, de a vizsgálatok szerint nincs áttét más szervekre.

2012.03.04 19:57MTI

Chávez tavaly júniusban hasonló műtéten esett át, akkor egy alma méretű daganatot távolítottak el testéből. Az elnökről szombaton készítették - kilenc nap óta az első - felvételt Havannában, de csak vasárnap sugározták.

"A daganatot teljesen eltávolították" és a rákos sejtek nem támadták meg sem a közeli, sem a távoli szerveket - mondta az elnök.

"Istennek, a diagnózisnak és a gyors beavatkozásnak hála" - fűzte hozzá határozott hangon az 57 éves elnök, akit bátyja, Aden és több miniszter vett körül.

A felvétel időpontját a kubai Granma és a venezuelai Correo del Orinoco újságok szombati kiadásával igazolták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.