Nincs itt semmi gombafelhő

Irán nukleáris bejelentésre készül

A nukleáris területen elért nagyon fontos előrelépésekről számol majd be Irán a következő napokban - közölte szombaton Mahmúd Ahmadinezsád iráni elnök az 1979-es iszlám forradalom évfordulóján mondott beszédében.

2012.02.11 11:23MTI

Az évfordulón országszerte százezrek vettek részt az állami szervek által szervezett megmozdulásokon. Ahmadinezsád a teheráni Szabadság téren összegyűlt tömeg előtt beszélt, de a várható bejelentésekről nem közölt részleteket. Egyben leszögezte: a nagyhatalmakkal folytatott nukleáris tárgyalásokon Irán soha nem fog kapitulálni az "erő nyelvével" szemben.

"Számukra az egyetlen út az, hogy ismerjék el az iráni nemzet jogait és jöjjenek vissza a tárgyalóasztalhoz " - figyelmeztette az iráni elnök a nyugati hatalmakat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.