Brüsszeli aggodalmak

Az EB-ben már Orbán "kemény levelét" vesézik

Az Európai Bizottság tüzetesen tanulmányozza a magyar miniszterelnök és a magyar hatóságok által a brüsszeli aggodalmakra adott választ - közölte pénteken Dennis Abbott, az uniós intézmény ügyeletes szóvivője.

2011.12.23 12:42MTI

Eszerint a José Manuel Barroso bizottsági elnök és Olli Rehn gazdasági-pénzügyi kérdésekben illetékes alelnök által kifejezésre juttatott aggodalmakra adott magyar válasz olyan fontos ügyekre vonatkozik, hogy az mélyreható elemzést igényel.

Ez az elemzés folyamatban van, a lehető legrövidebb időn belül el kívánják végezni, és annak megtörténte után az Európai Bizottság dönteni fog a további lépésekről - mondta a szóvivó.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.