Már a kormányt is utasította

Medvegyev kivizsgáltatja az "állítólagos csalásokat"

Dmitrij Medvegyev orosz elnök vasárnap bejelentette, hogy utasította a kormányt a parlamenti választásokon történt "állítólagos csalások" kivizsgálására.

2011.12.11 16:11MTI

Medvegyev vasárnap megtörte kétnapos hallgatását és a Facebook közösségi honlapon elhelyezett kommentárjában azt írta, hogy nem ért egyet a szombati oroszországi tüntetésekkel, amelyeken tiltakoztak a december 4-i választásokon történt csalások miatt és követelték Vlagyimir Putyin kormányfő távozását. Mindazonáltal Medvegyev megjegyezte, hogy utasította a kormányt az állítólagos visszaélések kivizsgálására.

Sem az elnök, sem a kormányfő nem jelent meg a nyilvánosság előtt a hétvégén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.