Két rendőr és egy család tagjai meghaltak

Házilag készített pokolgép robbant Afganisztánban

A belügyminisztérium egy helyi tisztségviselője közölte: nyolc civil - egy család tagjai - és két rendőr meghalt egy út mentén elhelyezett, házilag készített pokolgép robbanásában az Afganisztán északnyugati részén fekvő Bádgesz tartományban.

2011.11.08 10:17MTI

Szavait megerősítette a kabuli belügyminisztérium. A robbanás egy rendőrségi és egy civil járművet ért - mondta Faizulla Azimi, a tartományi tanács elnöke, aki a tálibokat vádolta a támadás elkövetésével. A támadásnak a halottakon kívül három sebesültje van: két rendőr és egy gyermek - tette hozzá.
   
Szedik Szedikki, a belügyminisztérium szóvivője megerősítette a támadás tényét. Elmondta, hogy a polgári áldozatok egyazon család tagjai voltak, köztük nők és gyermekek. Egyelőre egyik tálib szervezet sem volt elérhető, hogy nyilatkozzon a történtekről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.