Több halott és sebesült

Robbanás egy gázai kiképzőtáborban

Öt embert megölt, legalább tízet megsebesített egy robbanás szombaton az Iszlám Dzsihád nevű radikális palesztin szervezet kiképzőtáborában a Gázai övezetben.

2011.10.29 14:22MTI

Az eset Rafah közelében - jelentették palesztin források. Egyes palesztin vélemények szerint izraeli támadás érte a tábort. Izraeli részről egyelőre nem kommentálták a robbanást.

A hírügynökségi jelentések arra emlékeztettek, hogy Izraelben az Iszlám Dzsihádot teszik felelőssé az utóbbi, a Hamász radikális palesztin mozgalom ellenőrizte területről kiinduló, izraeli területek elleni rakétatámadásokért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.