Akcióban az afgán erők és a NATO

Hullottak a lázadók Afganisztánban

Az afgán rendőrség szóvivője közölte: a NATO és az afgán erők 13 lázadót öltek meg Afganisztán északi részén egy péntekre virradóra végrehajtott akcióban.

2011.10.14 17:51MTI

A Farjab tartományban csütörtök este kezdődött műveletben egy afgán rendőr is életét vesztette. További részleteket a szóvivő nem közölt.
   
A kelet-afganisztáni Kunar tartományban legalább öt, Pakisztánból kilőtt tüzérségi lövedék csapódott be péntek reggel. A támadásnak nem voltak áldozatai.
   
A NATO-erők bejelentették, hogy egy csütörtöki támadásban Dél-Afganisztánban meghalt egy katona, akinek a nemzetiségét nem közölték. Októberben ő volt a hatodik áldozat a nemzetközi katonai erő tagjai közül. Az idén több mint 460 külföldi katona esett el Afganisztánban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.