Balogh Csaba, célkeresztben

Folytatódik a Slota-show: "a magyar nagykövet provokátornak ment Szlovákiába"

Ján Slota, az ellenzéki Szlovák Nemzeti Párt (SNS) elnöke szerint Balogh Csaba, Magyarország új pozsonyi nagykövete provokátorként érkezett Szlovákiába.

2011.09.20 17:19MTI

"Nem szokványos, hogy Balogh Csaba, a Magyar Köztársaság új nagykövete Szlovákiában úgy értékelje a szlovákiai politikai és társadalmi helyzetet, ahogy azt tette. Szintén nem megszokott, hogy az új nagykövet mindjárt az államelnök meglátogatása után az egyik párt központjába menjen..." - nyilatkozta Slota kedden a pozsonyi SITA kereskedelmi hírügynökségnek.

Az új magyar nagykövet hétfőn adta át megbízólevelét Ivan Gasparovic szlovák államfőnek, majd bemutatkozó látogatást tett a Magyar Koalíció Pártjánál (MKP).

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.