Már halálos áldozat is van

Hatalmas robbanás - lángol Oslo belvárosa - videókkal!

Hatalmas robbanás rázta meg a kormányzati épületeket a norvég fővárosban - adta hírül a norvég NRK. Sebesültekről és áldozatokról szólnak a hírek. Számos épület ablakait betörte a nagy detonáció, vérző emberek vannak az utcákon.

2011.07.22 17:03ma.hu

Többen megsérültek, mikor hatalmas robbanás történt Oslo belvárosában, több kormányzati épület jelentősen megsérült, köztük van a miniszterelnöki hivatal is. Stoltenberg a hírek szerint biztonságban van.

A norvég tudósítások úgy tudják: két ember életét vesztette, és többen szenvedtek súlyos sérülést a váratlan robbanásokban. A twitterezők az utcán vérző emberekről írnak. A belvárosi negyedben sok ház sérült, az ablakok kitörtek, egyes épületek lángolnak, hatalmas füst gomolyog.

Kormányzati források azt állítják: gépjárműbe rejtett pokolgép robbant.

Arról, hogy mikor következett be a második robbanás, többféle információ kering. Linda Reinholdsen, az NRK riportere elmondta: az első a miniszterelnöki hivatalnál, míg a másik a norvég parlamenthez közzel robbant.

Walter Gibbs, a Reuters újságírója szerint volt egy detonáció a kormányzati épület felső szintjén is.

A robbanásokban megsérült az olajügyi minisztérium épülete is, itt tűz ütött ki.

Forrás: http://yfrog.com/kinyqpej


Álrendőr lövöldözött egy ifjúsági táborban

Lövöldözni kezdett egy rendőrnek öltözött férfi egy ifjúsági táborban, Oslóhoz közel.

Információk szerint több ember megsérült az ámokfutás során.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a robbantásnak és a lövöldözésnek van-e köze egymáshoz.

Egy embert őrizetbe vettek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.