Kicsúsztak, fának ütköztek

Halálos motorbaleset: a feleség hívta a mentőt, majd meghalt

Halálos kimenetelű motoros baleset történt szombat este Pest megyében.

2011.06.19 08:21MTI

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője közölte: Piliscsaba és Tinnye között egy házaspár motorkerékpárjával kicsúszott az útról, majd két fának ütközött, és felborult.

Ezt követően még az asszony értesítette a rendőrséget. A helyszínre érkező mentők mindkettőjüket kórházba szállították, ahol a feleség meghalt.

Az elmúlt nap 138 balesetéből kettő volt halálos

Összesen 138 közúti közlekedési baleset során intézkedett a rendőrség az elmúlt 24 órában, két balesetben két ember vesztette életét, 19 baleset súlyos, 44 pedig könnyű sérüléssel járt - közölte honlapján az Országos Rendőr-főkapitányság vasárnap reggel.

A rendőrség arra figyelmeztetett, hogy vasárnap egy hidegfront határozza meg Magyarország időjárását: borongós idő várható, a kora délutáni órákig többfelé esővel, záporokkal. Délutánig erős, helyenként viharos lesz az északnyugati szél.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.