121 körözöttet fogtak el

ORFK: három balesetben hárman haltak meg a hétvégén

Az elmúlt hétvégén (pénteken, szombaton és vasárnap) három balesetben hárman vesztették életüket Magyarországon - közölte a rendőrség hétfőn.

2011.06.06 08:54MTI

Az ORFK Szóvivői Iroda közleménye szerint a rendőrség a hétvégén összesen 416 közúti közlekedési balesetnél intézkedett, ezekben hárman haltak meg, 59-en súlyosan, 105-en könnyen sérültek meg, és 249 személyi sérüléssel nem járó karambol történt. Az ellenőrzések során 255 ittas vezetőt találtak.

A hétvégén 121 körözöttet fogtak el a rendőrök, 219-et tetten értek, 258 embert pedig bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállítottak - áll a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.