Súlyosan megsérült

Húsz métert repült az elgázolt kerékpáros gyermek

A rendőrség közölte: egy kerékpározó gyereket gázolt el egy autó a 6-os főúton Baracsnál szombaton.

2011.06.04 18:25MTI

A tíz év körüli kisfiút súlyos sérülésekkel mentőhelikopter vitte kórházba.
   
Az elsődleges információk szerint az 5-6 felnőttből és gyermekből álló kerékpáros társaság egy mellékútról tért rá a főútra, s onnan egy másik mellékútra akart rákanyarodni.

Már besoroltak a kanyarodáshoz, amikor egy személyautó jobb oldalról ki akarta kerülni a csoportot, s eközben elgázolta az egyik gyereket.

Az ütközés erejétől a kisfiú húsz métert repült - mondta Németh-Kész Mónika, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
   
A rendőr százados tájékoztatása szerint a kerékpárokon világítás volt, de a biciklisek számára kötelező láthatósági mellényt egyikük sem viselte. A baleset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálja a rendőrség.
   
Az érintett útszakaszon a műszaki mentés és a helyszínelés idején félpályán halad a forgalom.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.