Két diák megsérült

Iskolai foglalkozáson inzultáltak szombathelyi diákokat

A rendőrség közölte: ismeretlen fiatalok egy csoportja inzultálta és tettleg bántalmazta az egyik szombathelyi közintézmény Cooper-tesztet futó diákjait péntek délelőtt.

2011.05.20 15:03MTI

Leibinger Eszter szóvivő tájékoztatása szerint az inzultus során két diák könnyebben megsérült. A helyszíni intézkedés során begyűjtött adatok és információk alapján a rendőrség nagy erőkkel keresi a feltételezett elkövetőket.
   
A Szombathelyi Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett garázdaság miatt indított büntetőeljárást.
   
A Cooper-teszt a szervezet állóképességének és fizikai kondíciójának felmérésére szolgáló 12 perces tesztrendszer, ez idő alatt a lehető legnagyobb távolságot kell futva megtenni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.