Egy kamionból borult ki a több rekesznyi ital

Sör folyik az úton Nagykállóban

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyelete közölte: sörösüvegek borultak le egy kamionról Nagykálló belterületén pénteken.

2011.05.13 16:04MTI

Az információk szerint húsz-harminc rekesznyi szeszes ital tört szét a Harangodra vezető útszakaszon, amelyet a műszaki mentés és a takarítás idejére lezártak. A balesetben személyi sérülés nem történt.
   
Valószínűsíthető, hogy a teherautó sofőrje egy jobbra ívelő kanyarban a felezővonalat átlépő járművet észlelt, és a frontális ütközés elkerülése érdekében lehúzódott. A padkán azonban megbillent a jármű, a rakomány egy része pedig az útra hullott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.