Egy 90 éves asszonnyal végeztek

Rács mögött a Neptun utcai brutális rablógyilkosok

Elfogta a rendőrség az egy éve, a XV. kerületi Neptun utcában történt brutális gyilkosság gyanúsítottjait, egy 35 éves nőt és egy 34 éves férfit. A bíróság mindkettejüket előzetes letartóztatásba helyezte.

2011.04.30 09:18HavariaPress

A nyomozók még szerdán fogták el a két feltételezett tettest. A gyanú szerint a páros egy évvel ezelőtt végzett a XV. kerületi Neptun utcai lakásában az áldozattal, egy 90 éves asszonnyal. A brutálisan bántalmazott, több napja halott asszony holttestét március 11-én találták meg.

A helyszíni szemle során kiderült, hogy rablógyilkosság történt: az áldozat pénzét és értéktárgyait elvitték a lakásból a tettesek.


A nagy erőkkel megkezdett nyomozás egy év alatt vezetett eredményre.

A BRFK életvédelmi nyomozói szerdán fogták el a két gyanúsítottat. Kihallgatásukon mindketten tagadtak, de a rendőrségnek elegendő személyi és tárgyi bizonyítéka volt ahhoz, hogy előzetes letartóztatásukat kezdeményezzék.

A bíróság a nyereségvágyból és különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés két gyanúsítottját letartóztatásba helyezte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.