Rongálás és garázdaság

Ballagási ünnepségen fogtak el egy elítéltet Salgótarjánban

Ballagási ünnepségen fogtak el egy elítéltet pénteken Salgótarjánban, a férfinak rongálás és garázdaság miatt kellett volna börtönbe vonulnia.

2011.04.29 13:27MTI

A salgótarjáni rendőrkapitányság egyik szolgálatirányító parancsnoka egy középiskolai ballagási ünnepség helyszínén vette észre, hogy a tömegben ott van az a salgótarjáni férfi, akinek elővezetését elrendelte a bíróság, mert nem vonult börtönbe - mondta Lászlók Nóra.

A férfit korábban 12 hónap letöltendő szabadságvesztésre ítélték rongálás és garázdaság miatt - tette hozzá.

A rendőr kivezette a férfit a tömegből, előállításához rádión kért segítséget, majd az elítéltet a büntetés-végrehajtási intézetbe szállították - mondta a sajtóügyeletes.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.